Playkon
Play. Die. Respawn
Animekon
Anime news, trailers, gallery
Animekon
RSS
RSS
RSS
Zvonurile cu reduceri de preţuri sunt mereu binevenite, mai ales atunci când se adeveresc. Iar în cazul de faţă, avem de aşteptat doar câteva zile pentru a afla dacă e sau nu abureală. Conform unei ştiri proaspăt apărute pe TechRadar care s-a răspândit deja pe tot 'net-ul, preţul consolei Xbox 360 va fi redus cu €50 pe 14 martie în Europa. Tipii spun că ieftinirea va fi valabilă pentru toate modelele de Xbox 360, şi că vestea a fost confirmată de "numeroşi retailer'i britanici" - însă nici unul nu a fost de acord să iasă oficial din umbră.
"This effectively means that the cost of the Xbox 360 Elite system on Amazon will be in the region of £240 (ed. - €313) and the basic Arcade system (without a hard drive) will cost in the region of £150 (ed. - €195)", prezice TechRadar.

Într-adevăr, asta ar plasa preţul pachetului mai slab dotat Xbox 360 Arcade sub preţul unei console Wii. Numai că cifrele încă fluctuează haotic - de la £150 pe TechRadar, la £170 pe MCV, şi înapoi la £140 pentru pachetul Arcade (din ce pare să fi înţeles MCV de pe TechRadar... bizar). Doar timpul - şi Microsoft - ne va spune care e preţul corect.
Username   (optional)
Password   (optional)
Email   (optional)
Your comment

Copyright © Playkon 2008-2017