Playkon
Play. Die. Respawn
Animekon
Anime news, trailers, gallery
Animekon
RSS
RSS
RSS
- Website-ul The Sims 3 e acum online, bătând apropoul la - ai ghicit - The Sims 3. Mai multe informaţii urmează pe 19 martie. Bestial cum toată lumea se înghesuie să facă din asta o "ştire" senzaţională.

- The Chronicles of Spellborn e amânat iar, conform unui project update de pe site-ul MMO-ului. De data asta se aşteaptă să-l lanseze în Q2 2008. Tare mă îndoiesc.

- Audiosurf a fost cel mai bine vândut joc pe Steam în februarie, ştergând pe jos cu Orange Box, Peggle Deluxe şi alte asemenea. Aflasem despre joculeţul ăsta mic şi cul abia luna trecută, dar păcat că eram ocupat cu un raid în WoW, ca să-l încerc.

- Ziff Davis Media a anunţat astă-seară că a aplicat pentru faliment (Chapter 11 bankrupcy protection), sperând să iasă cumva din rahatul financiar în care s-a împotmolit, cu datorii de sute de milioane dolari... rahat gros, nu glumă! Dacă numele nu ţi-e cunoscut, tipii publică revistele EGM şi Games For Windows, şi reţeaua de site-uri 1UP care mai include FileFront, GameVideos şi GameTap. Mwhaha... asta-i şansa noastră să cucerim lumea gaming-ului!

- Filmul Dragonball amânat... Stai, ce dumniezo' face asta pe un site de gaming!? E cazul să trec pe Animekon pentru toată povestea.
Username   (optional)
Password   (optional)
Email   (optional)
Your comment

Copyright © Playkon 2008-2017