Playkon
Play. Die. Respawn
Animekon
Anime news, trailers, gallery
Animekon
RSS
RSS
RSS
Assassin's Creed - noua serie Action-Adventure de la Ubisoft

Ţelul celor de la Ubisoft de a introduce pe piaţă "trei brand-uri noi la fiecare doi ani" e pe drumul cel bun, acum că Assassin's Creed a fost scos la lumină de către publisher-ul francez. Această nouă serie de jocuri e creată, iarăşi, de preamăritul lor studio din Montreal, lucru de înţeles din momentul în care vei vedea primul trailer al jocului şi vei face conexiunea cu alte serii meşteşugite de acelaşi studio - anume Prince of Persia şi Splinter Cell. Asemeni acestora, şi Assassin's Creed va fi un titlu Action/Adventure, promiţând să ofere o grafică superbă, cu o poveste captivantă şi sofisticată, susţinută de un gameplay inedit.

"Acţiunea primului joc din seria Assassin's Creed va fi plasată în anul 1191, pe vremea când A Treia Cruciadă sfâşia Pământurile Sfinte. Învăluiţi în mister şi temuţi pentru cruzimea lor, Asasinii doreau să pună capăt ostilităţilor, luptând atât împotriva musulmanilor, cât şi a creştinilor cruciaţi. În rolul lui Altair, jucătorii vor putea să îşi pună amprenta asupra mediului înconjurător şi să schimbe cursul acestei perioade cheie din istorie."

Comunicatul trimis de Ubisoft aminteşte doar de consola PlayStation 3 ca suport pentru acest joc, a cărui dată de lansare e plasată în 2007. Un prim artwork e disponibil acum în galeria noastră, însoţit de câteva cadre surprinse din trailer-ul amintit mai sus. Aşteptaţi-vă la mai multe bunătăţi din Assassin's Creed odată cu începerea E3-ului!

(N.B. Text de arhiva, link-uri eliminate)
anonymouswrote on Mar 1, 2009 at 10:29
nu vrea sa imi intre in ierusalim cand trec prin portile acelea imi iese din joc si nu stiu ce ce. va rog sa ma ajutati!pls!
Username   (optional)
Password   (optional)
Email   (optional)
Your comment

Copyright © Playkon 2008-2017