Playkon
Play. Die. Respawn
Animekon
Anime news, trailers, gallery
Animekon
RSS
RSS
RSS
E sprinten, e albastru, a vândut peste 44 milioane de jocuri... şi tocmai a împlinit 15 ani! Exact, e celebrul Arici "Sonic" Pogonici al celor de la SEGA, cunoscut prin popor şi ca "the blue dude with the 'tude". Născut pe 23 iunie 1991, ca personajul cel mai rapid şi mai avansat tehnologic de pe consola SEGA Genesis, Sonic continuă să inoveze în timp ce se pregăteşte să salte pe noua generaţie de console şi pe PSP.

În plus, în cinstea sorginţii mascotei sale pe 16 biţi, SEGA va relansa jocul original Sonic The Hedgehog Genesis exclusiv pentru Game Boy Advance, în luna noiembrie.

Prima apariţie a lui Sonic pe consolele next-gen va avea loc la toamnă, în noua sa aventură Sonic The Hedgehog pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, al cărei gameplay promite mişcări şi viteze ameţitoare prin peisaje 3D interactive, cu personaje vechi şi noi deopotrivă.

'Colo mai prin 2007, Sonic va mai avea parte de încă o aventură (numită, se pare, Sonic Wild Fire), de data asta pe consola Wii - al cărei control inedit va fi combinat cu viteza deja ameţitoare, să fie treaba oablă. Totul, pe fondul unei reeditări a celor o mie şi una de nopţi în varianta Wii.

Pentru wallpapers, screensaver şi alte 'celea aniversare, vezi site-ul Sonic City.

(N.B. Text de arhiva, link-uri eliminate)
anonymouswrote on Feb 22, 2009 at 07:52
jocuri
Username   (optional)
Password   (optional)
Email   (optional)
Your comment

Copyright © Playkon 2008-2017